Cseredarab kezelése

Cseredarab kezelése:

A "Cseredarab szükséges" megjelöléssel ellátott termékek esetében a termék megrendelésekor a Felhasználó tudomásul veszi, hogy a Szolgáltató cseredarabot igényel a megrendelt termékek mellé. A Felhasználó köteles ezt a cseredarabot a megrendelés és a termék kézhez vétele után a Szolgáltató számára eljuttatni.
A Szolgáltató a cseredarab minőségi és mennyiségi ellenőrzéséig extra díjat számít fel, melyet a termékek minőségi és mennyiségi elfogadása után jóváír a Felhasználó számára.

A Felhasználó köteles minden esetben a MEGTISZTÍTOTT, fizikailag sérülés és törésmentes, használt alkatrészt az új alkatrész csomagolásában visszajuttatni a Szolgáltatóhoz. A Szolgáltató a cseredarab minőségét a gyártói előírásoknak megfelelően határozza meg és ítéli meg annak elfogadását. Amennyiben nem felel meg a cseredarab a beszállító/gyártó feltételeinek, akkor a cseredarab beszámítása elutasításra kerül és a jóváírás nem vehető igénybe.

A cseredarab kezelésének menete

 1. A webáruházban szerepelnek "Cserdarab szükséges" megjelöléssel ellátott termékek.
 2. Ezen termékek megrendelésekor kizárólag cseredarabos szállítási módot választhat.
 3. Az ilyen szállítási módok esetében extra díjat számolunk fel megrendeléskor, ami a szállítási módoknál fog szerepelni.
 4. Miután megrendelte a terméket, cégünknél helyszínen vagy futárral történő szállítás esetén utánvéttel egyenlítse ki a számla összegét.
 5. A megrendelt termékeket ezután használja fel gépjárművében.
 6. A megrendelt termékek gyári csomagolásában kérjük, hogy a cseredarabokat juttassa vissza részünkre a 1161. Budapest, Rákóczi út 60/b címre.
 7. A cseredarabokat ezután kollégáink a gyári előírásoknak megfelelően megvizsgálják, és elfogadják vagy elutasítják azt.
 8. Elfogadás esetén az Ön részére a cseredarab extra díját visszajuttatjuk a megbeszéltek alapján.

Az elutasítás lehetséges okai a következők lehetnek:

 • Erős korrózió
 • Szétszerelt, hiányos állapot
 • Mechanikus sérülés

 

További információt itt talál >>

Webáruház készítés