Új jelszó kérése
 

MP Diesel

MP Diesel és a Common Rail rendszerek

A korábbi munkahelyeinket otthagyva alakult meg a kezdetben két személyből álló MP Diesel. Kezdetben az Európai Unióból importáltunk bontott autóalkatrészeket a magyar szervizek számára, és igyekeztünk minden esetben a maximálisat nyújtani minden ügyfelünknek.

„- Van raktáron?
- Igen, van!”

Már a cég első éveiben mindketten arra törekedtünk, hogy a megkereséseket, érdeklődéseket minden esetben maximálisan és hiánytalanul tudjuk kiszolgálni. Ezért döntést kellett hoznunk, hogy az eddigi kínálatunkat hogyan szűkítsük, és hol találjuk meg azt a rést, ahol piacvezetők lehetünk. A bontott alkatrészek beszerzésénél már nagyjából láttuk, hogy a dízel gépjárművek piacára nagyobb rálátásunk van, így eldőlt, hogy ez lesz a cégünk új iránya. Itt viszont nem álltunk meg, a töretlen fejlődésnek induló Common Rail rendszerekre kezdtünk el koncentrálni.

Így alakult ki az MP Diesel mai kínálata:

  1. Common Rail injekotorok
  2. Common Rail magasnyomású szivattyúk
  3. Turbófeltöltők

Költségkímélő megoldás az ügyfelek részére

A Common Rail rendszerek területén folyamatosan fejlődtünk, ismereteink bővültek. Felismertük, hogy a teljes Common Rail rendszerek cseréje nem minden esetben a legjobb megoldás az ügyfelek számára, ezért megkezdtük az injektorok, szivattyúk javítását, felújítását. Szétszedtük, megvizsgáltuk, összeraktuk, próbáltuk és az eredményeket megmértük. Szépen lassan, de óriási tapasztalatra tettünk szert ezen a területen is, és a Common Rail rendszerek értékesítése mellett bevizsgálással, javítással és felújítással is elkezdtünk foglalkozni. 

 

Kollégánk sikeres vizsgáját tanúsító oklevél a Bosch tanfolyamról Bosch vizsgáló próbapadjaink hitelességét biztosító tanúsítvány

 

A szolgáltatásokkal párhuzamosan folyamatosan bővítettük csapatunkat tapasztalt szakemberekkel, a minőségi munkák elvégzésére pedig új gépeket szereztünk be műhelyünkbe. Szervizünkben gyári technológia szerint, a gyártó által külön erre a célra kifejlesztett speciális gépekkel dolgoznak kollégáink. Néhány kiemelt gépünk:
Bosch EPS 708, EPS 200
Hartridge CRiPC, EDX611, CRI 1000 és CRI1000S

 

 

A gépeknek köszönhetően pár órán belül meg tudjuk vizsgálni a Common Rail injektorokat és szivattyúkat, amelyről jegyzőkönyvet állítunk ki. 

Webáruház készítés