MP Diesel

MP Diesel és a Common Rail rendszerek

A korábbi munkahelyeinket otthagyva alakult meg a kezdetben két személyből álló MP Diesel. Kezdetben az Európai Unióból importáltunk bontott autóalkatrészeket a magyar szervizek számára, és igyekeztünk minden esetben a maximálisat nyújtani minden ügyfelünknek.

Már a cég első éveiben mindketten arra törekedtünk, hogy a megkereséseket, érdeklődéseket minden esetben maximálisan és hiánytalanul tudjuk kiszolgálni. Ezért döntést kellett hoznunk, hogy az eddigi kínálatunkat hogyan szűkítsük, és hol találjuk meg azt a rést, ahol piacvezetők lehetünk. A bontott alkatrészek beszerzésénél már nagyjából láttuk, hogy a dízel gépjárművek piacára nagyobb rálátásunk van, így eldőlt, hogy ez lesz a cégünk új iránya. Itt viszont nem álltunk meg, a töretlen fejlődésnek induló Common Rail rendszerekre kezdtünk el koncentrálni.

Így alakult ki az MP Diesel mai kínálata:

  1. Common Rail injekotorok
  2. Common Rail magasnyomású szivattyúk
  3. Turbófeltöltők

Ezzel Magyarországon az első között kezdtünk el foglalkozni Common Rail rendszerekkel, értékesítéssel és javítással. Már már több, mint 15 éves szakmai tapasztalatra tettünk szert az injektorok javításának területén.

Közben a technikáinkat és saját tudásunkat is rendszeresen fejlesztettük szakmai és gyártói képzéseken. Bosch, Delphi és VDO injektorok esetében gyári technológiát alkalmazunk és felhatalmazott szervizként működünk.

Költségkímélő megoldás az ügyfelek részére

A Common Rail rendszerek területén folyamatosan fejlődtünk, ismereteink bővültek. Felismertük, hogy a teljes Common Rail rendszerek cseréje nem minden esetben a legjobb megoldás az ügyfelek számára, ezért megkezdtük az injektorok, szivattyúk javítását, felújítását. Szétszedtük, megvizsgáltuk, összeraktuk, próbáltuk és az eredményeket megmértük. Szépen lassan, de óriási tapasztalatra tettünk szert ezen a területen is, és a Common Rail rendszerek értékesítése mellett bevizsgálással, javítással és felújítással is elkezdtünk foglalkozni. 

 

Kollégánk sikeres vizsgáját tanúsító oklevél a Bosch tanfolyamról Bosch vizsgáló próbapadjaink hitelességét biztosító tanúsítvány

 

A szolgáltatásokkal párhuzamosan folyamatosan bővítettük csapatunkat tapasztalt szakemberekkel, a minőségi munkák elvégzésére pedig új gépeket szereztünk be műhelyünkbe. Szervizünkben gyári technológia szerint, a gyártó által külön erre a célra kifejlesztett speciális gépekkel dolgoznak kollégáink. Néhány kiemelt gépünk:
Bosch EPS 708, EPS 200
Hartridge CRiPC, EDX611, CRI 1000 és CRI1000S

 

 

A gépeknek köszönhetően pár órán belül meg tudjuk vizsgálni a Common Rail injektorokat és szivattyúkat, amelyről jegyzőkönyvet állítunk ki. 

MP Diesel vélemények

 

Webáruház készítés