Hírek

A dízelbotrány után: új dízel érkezik a Volkswagentől

Az új Golf VIII. a benzines és hibrid változatok mellet új dízel erőforrásokkal is érkezik: Az egyik egy 115 lóerős, a másik pedig egy 150 lóerős 2 literes 4 hengeres egység.

Tovább a teljes cikkre >>

Az injektorok kódolása

A common rail injektorok mindegyike egyedi azonosítóval, kóddal rendelkezik. A kód azonos típuson belül az adott injektor működési jellemzőit tartalmazza. A kóddal történő illesztés révén az egyes injektorok szállítása kiegyenlítődik, így a hengerek üzeme azonossá, a motorjárás egyenletessé válik.

Tovább a teljes cikkre >>

Van jövője a dízelnek a Bosch új technológiájával

13 milligramm nitrogén-oxidot termel kilométerenként az az új technológia, amit a Bosch fejlesztett ki az emissziós kibocsátás csökkentésére. Ezzel az értékkel a 2020-as előírásokat is rekordértékkel teljesíti a Bosch, így nem lehet akadálya továbbra sem a dízel autók gyártásának. A fejlesztés és technológia bejelentésével szeretne a Bosch pontot tenni a dízel jövőjéről szóló kérdésekre.

Tovább a teljes cikkre >> 

Átlagosan 13 mg nitrogénoxidot bocsátottak ki, miközben 2020-tól életbelépő előírás 120 milligrammban szabályozza ezt az értéket kilométerenként.

A BOSCH szerint a dízel visszatér: Az új technológiájának köszönhetően a károsanyagkibocsátás töredéke lesz a 2020-as előírásoknak. A Bosch Blog tesztelte az új dízel autókat Stuttgartban.

Tovább a teljes cikkre >>

 

Webáruház készítés