Common Rail injektorok és nagynyomású szivattyúk bevizsgálása, felújítása, javítása és értékesítése

A teljes Common Rail rendszerek cseréje nem minden esetben a legjobb megoldás az ügyfelek számára, ezért az értékesítés mellett megkezdtük az injektorok és a szivattyúk vizsgálatát, javítását és felújítását.

Injektor bevizsgálás

A hozzánk beérkezett injektorokat, szivattyúkat szemrevételezés, azonosítás után próbapadra tesszük. Gépeinkkel a padon megvizsgáljuk, majd egy mérési jegyzőkönyvet állítunk ki a vevő részére. Tovább az injektor bevizsgálásra >>

Injektorok, szivattyúk tisztítása, alapjavítása

Amikor a nagynyomású szivattyú, injektor szivárog, vagy nem hozza a kívánt mérési paramétereket, egy kisebb javításra van szükség. Az injektorok esetében a szétszerelés után ultrahangos mosóban megtisztítjuk az alkatrészeket és kicseréljük a tömítő, hézagoló elemeket. Szivattyúk esetében az ultrhangos tisztítást követően tömítés és szimmering cserét végzünk az alkatrészen. A szivattyúkat illetve az injektorokat újból összeszereljük, beállítjuk, majd újra bevizsgáljuk. A kóddal rendelkező injektorokat újra kódoljuk. Mechanikai vagy elektromos alkatrészeket ebben az esetben nem cserélünk.

Injektor, szivattyú javítás

Előfordul, hogy a szivattyúk és injektorok esetében nem elegendő egy alapjavítás, viszont nem szükséges az injektor vagy a szivattyú cseréje vagy új vásárlása.  A hibásan működő nagynyomású szivattyút, injektort a bevizsgálás és egyeztetés után gyári alkatrésszel felújtíjuk. A Common Rail injektorokat újra kódoljuk.

Amikor az injektorok, szivattyúk javítása nem elegendő, akkor a gyári technológia előírásainak megfelelően javítást, felújítást végzünk.

Új, használt, felújított injektorok, szivattyúk értékesítése

Bizonyos esetekben az injektorok és szivattyúk felújítása, javítása nem megoldható (pl. pótalkatrész hiánya miatt) vagy egyszerűen gazdaságtalan. Ilyenkor új vagy már korábban felújított injektort vagy szivattyút ajánlunk a vevőinknek.

Keresse ki a gépkocsijához tartozó Injektort vagy Szivattyút!

Saját készletünkből értékesített befecskendezők (bontott, felújított, új) vásárlása esetén cseredarab leadása kötelező! Ellenkező esetben cégünk cseredarab betétdíjat számít fel!

Webáruház készítés